De intrinsieke motivatie te verbeteren is wat de oprichters van Tweak Business Improvement drijft en verbindt. We zijn continu op zoek naar wat beter kan: het identificeren van verbeterpunten, dan wel bevestiging van de geldende norm.

De wereld verandert snel door opeenvolgende technologische ontwikkelingen. Dit vraagt om herziening van business-modellen, aanpassing en optimalisatie van bedrijfsprocessen en omscholing, training en coaching van personeel. Wij zijn er van overtuigd dat deze vorm van ‘improvement’ hoge prioriteit vereist om als organisatie ‘futureproof’ te kunnen zijn.

Tweak ondersteunt u in het identificeren en benutten van het verbeterpotentieel in uw organisatie. Dit doen we door te werken met een team van mensen met een gedegen financiële achtergrond, passie voor verbetering en een brede ‘futureproof visie’ op de invulling van de financiële functie. Wij zijn er van overtuigd dat de financiele functie breder ingevuld dient te worden dan de compliance gedreven traditionele inrichting. Medewerkers van Tweak beschikken over deze toekomstbestendige visie. Wij durven de geldende norm in twijfel te trekken, geloven in samenwerking en beschikken over een goede dosis gezond verstand. Samen met onze mensen maken wij impact op u en uw mensen!