ERP implementatie | Risk Management Framework | SOx/ IB Control Framework | Shared Service Center Inrichting | Inrichting Business Intelligence

Neemt u al uw risico’s bewust? Of wordt u gedreven vanuit de dagelijkse gang van zaken genoodzaakt veel van uw beslissingen op gevoel te nemen? Krijgt u wel de informatie die u nodig heeft om uw beslissingen gefundeerd te kunnen maken? Is de informatie die u krijgt nog wel aangehaakt op uw strategische doelstellingen?

Tijdige en juiste informatie zijn het fundament onder uw beslissingen. Hiervoor moet u kunnen vertrouwen op uw systemen en processen. Het implementeren van een informatiesysteem is een complex en tijdrovend project. Een passende projectaanpak en een breed draagvlak zijn dan ook essentieel voor een succesvolle implementatie.

Commitment vanuit management en aansluiting op de strategische agenda van uw organisatie zijn onmisbare uitgangspunten voor een geslaagd projectplan. Vanuit onze ervaring op het gebied van Lean Six Sigma, SoX en Changemanagement projecten zijn we uitstekend in staat u hierin te begeleiden.